Hvorfor Philly

Urbant senter for nasjonal og internasjonal handel og næringsvirksomhet

Philadelphia tilbyr fordeler som andre storbyer ikke har. «Philly» er en storby med storby tilbud og småby atmosfære og kostnadsnivå. Som den sjette største byen i USA befinner Philadelphia seg en time fra New York City og to timer fra Washington DC. Beliggenheten i hjertet av Nordøst-USA gir enkel tilgang til resten av det amerikanske markedet. Innen bare én dags kjøretur kan du nå 70 % av den amerikanske og kanadiske befolkningen.

Sammenlignet med de andre store Østkystbyene gir Philadelphia deg mer valuta for dollaren. Kontorlokaler i Philadelphia koster nesten tre ganger mindre enn tilsvarende eiendom i New York City, og innbyggere i byer som Boston, New York City og Washington, DC må tjene 18-60 % mer for å nyte samme levestandard som en innbygger i Philadelphia. Byen tilbyr en mangfoldig og balansert økonomi drevet av flere fremvoksende næringer. Med syv medisinske universiteter, 22 sykepleieskoler, 36 akademiske forskningsinstitusjoner og over 100 sykehus i regionen, har Philadelphia blitt ledende innen helse- og biovitenskap. Teknologiindustrien i Philadelphia blomstrer, og byen er rangert som en av de tre beste for oppstartsbedrifter i USA.

Tilbring en dag med oss i Philadelphia og utforsk de mange mulighetene Philadelphia har å tilby. Du får en skreddersydd dag som matcher din bedrifts behov!